Vegetarsalat med kikerter

1 porsjon

  • 1 pakke eller boks kikerter, godt skylt 
  • 2 hakkede fedd hvitløk 
  • 1 ts spisskummen frø
  • ½ dl hakket fersk korianderblader  
  • 1 ss smør til steking
  • 4 dl forskjellige salatblader – vasket og revet i serveringsbiter 
  • 1 hakket tomat  
  • 2 dl agurker i serveringsbiter 
  • 2 dl rå blomkål i små buketter 
  • 2 dl grønne bønner i serveringsstykker
  • 2 ss god kaldpresset olivenolje 
  • Fres kikertene, hvitløk, spisskummen og koriander i smør i en stekepanne. 
  • Bland salatbladene sammen med de andre grønnsakene. Hell de varme kikertene over grønnsakene. Drypp gjerne noen dråper med god, kaldpresset olivenolje over.
Share your love
nb_NONorwegian