Hopp til innhold
- 4 krus
- 250 g mørk sjokolade (minst 70 % kakao)
- 1 l mandelmelk uten sukker (eller annen melk du foretrekker)
- 1 vaniljestang, splittet eller ½ ts ekte vaniljefrø
- 1 kanelstang eller 1 ts kanel
- 1 rød chili, uten frø, hakket i små biter
- 1 ss Sukrin Gold
Til pynt:
- pisket krem av vanlig fløte eller kokosfløte
- revet sjokolade
Slik gjør du:
- Ha melk, splittet vaniljestang, kanel, finhakket chili og Sukrin Gold i en kjele. Varm opp melken langsomt, til den har nådd kokepunktet.
- Dra kjelen av varmen – og visp inn sjokoladen. Pass på at det ikke blir sjokoladeklumper i melken.
- Fjern eventuelt vanilje- og kanelstangen.
- Bruk stavmikser og pisk sjokoladedrikken til den har blitt glatt og luftig.
- Server med en kremtopp og revet sjokolade.
Karbohydrater per krus: 6 gram