Varm sjokolade

  • 4 krus
  • 250 g mørk sjokolade (minst 70 % kakao)
  • 1 l mandelmelk uten sukker (eller annen melk du foretrekker)
  • 1 vaniljestang, splittet eller ½ ts ekte vaniljefrø
  • 1 kanelstang eller 1 ts kanel
  • 1 rød chili, uten frø, hakket i små biter
  • 1 ss Sukrin Gold

Til pynt:

  • pisket krem av vanlig fløte eller kokosfløte
  • revet sjokolade

Slik gjør du:

  • Ha melk, splittet vaniljestang, kanel, finhakket chili og Sukrin Gold i en kjele. Varm opp melken langsomt, til den har nådd kokepunktet.
  • Dra kjelen av varmen – og visp inn sjokoladen. Pass på at det ikke blir sjokoladeklumper i melken.
  • Fjern eventuelt vanilje- og kanelstangen.
  • Bruk stavmikser og pisk sjokoladedrikken til den har blitt glatt og luftig.
  • Server med en kremtopp og revet sjokolade.

Karbohydrater per krus: 6 gram

Share your love
nb_NONorwegian