Sukkerfrie Pepperkaker

Enkel og god julebakst uten sukker

  • 75 gram smør
  • 3 ss fløte
  • 2 ss sukrinmelis
  • 2 ss tagatesse
  • 2 dl finamalt mel av avskallede mandler eller mandelmel
  • 3 ss kokosmel
  • 1/4 ts nellik
  • 1/4 ts ingefær
  • 1/4 ts pepper
  • 1 ts kanel
  • 1/2 ts bakepulver

Slik gjør du:

  • Hvis du bruker mandelmel istedenfor malte avskallede mandler, må du øke litt på smørmengden. Smelt smøret forsiktig, og rør inn fløten. La blandingen avkjøle
  • Bland det tørre for seg, og ha det i smøret.
  • Bland godt og sett det i kjøleskapet over natten
  • Ta litt deig, og kna den raskt i hendene før du kjevler den ut. Dryss litt kokosmel på deigen hvis deigen setter seg på kjevlen.
  • Trykk ut figurer og legg på et bakepapirkledd stekebrett. Stekes midt i ovnen ved 175 grader i cirka 8 minutter.
  • Hvis du vil ha helt sprø pepperkaker må du oppbevare de kaldt, og spise de avkjølt.
  • Kos deg!
Share your love
nb_NONorwegian