Rist solsikkekjerner, gresskarkjerner og havregryn i en tørr og varm stekepanne, til de er gylne. Rør underveis, så de blir jevnt ristet.
Ha de ristede frøene og grynene i en kjøkkenmaskin – og mal dem til halvgrovt mel. Hell blandingen i en bolle, og bland dette sammen med mandelmel og salt.
Smelt kokosolje, SukrinSirup Gold og vann i en kjele, på svak varme. Rør dette inn i melblandingen, og samle deigen.
Kle en kakeform (ca. 20 cm i diameter) med bakepapir, og trykk ut deigen i bunnen av formen.
Stek kaken midt i ovnen, i 10–12 minutter.
Sett formen på en rist – og avkjøl kaken.
BLÅBÆRYOGHURT
Ha blåbær, SukrinSirup Gold og sitronsaft i en blender, og kjør dette til puré.
Pisk yoghurten litt med en visp, og ha den i blåbærblandingen.
Rør godt sammen, smak på yoghurten og vurder om den trenger litt mer søtning.
Hell blåbæryoghurten over kakebunnen – og glatt til overflaten.
Sett kaken i fryseren i minst 40 minutter, helst over natten.
Ta kaken ut av fryseren 30 minutter før servering.
Pynt kaken med spiselige blomster og eventuelt ferske blåbær.