1 pakke med frossent reinsdyrskav (elgskav kan også brukes)
50 g smør
2 gule løk, skjært i ringer
100 g friske kantareller, skjært i skiver
1 ts salt
1 ts pepper
1 gul paprika, skjært i strimler
1 ss friske og knuste einerbær
2 dl friske eller frosne tyttebær
3 dl fløte
Smelt litt av smøret i en kjele og stek løk og kantareller godt i smøret. Smal doppen til med salt og pepper. Sett kjelen til side når løken og soppen har fått farge.
Varm en stekepanne godt, ha i smør og stek reinskav i flere omganger. Pannen å være varm og du må passe på så ikke kjøttet blir brent. Dette går fort. Hell kjøttet etter hvert over i gryten sammen med sopp og løk.
Kok ut stekepannen mellom hver gang, og hell dette over kjøttet.
Til slutt legger i paprika, knust einerbær, tyttebær.
Hell over fløten og la alt surre sammen i 10 minutter.
Serveres med rosenkål og/eller grønnsaksmos, sammen med tyttebærsyltetøy