Proteinrik tunfisksalat med fransk dressing

4 porsjoner

  • 150 g grønne bønner eller aspargestopper
  • 1 boks tunfisk i vann
  • 4 tomater
  • 1 dl svarte oliven med stein til pynt

Dressing

  • 2 ss sitronsaft
  • ½ ss hvitvinseddik
  • 2 ss kapers
  • 1 ts Dijonsennep
  • ½ ts salt
  • 1 ts pepper
  • Kok bønner eller aspargestopper i maks 3 minutter. Skyll i kaldt vann med en gang etter koking
  • Bland alle ingrediensen til dressingen: sitronsaft, hvitvinseddik, kapers, Dijonsennep, salt og pepper.
  • Hell vannet av tunfisken, og legg den tunfisken i en skål eller matboks.
  • Legg bønner, eggebåter og tomatskiver over.
  • Pynt med oliven, og hell dressingen over like før du skal spise.
Share your love
nb_NONorwegian