Paprikasuppe

4–6 Porsjoner 15 Minutter + Steking Og Koking

Næringsinnhold per porsjon (ved 6 porsjoner):Fett: 10,2 g, karbohydrat: 11,9 g, fiber: 5,5 g, protein: 2,9 g

  • 8 røde paprika, hakket i grove biter
  • 2 løk, grovhakket
  • 2–4 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 rød chili, finhakket (behold frøene hvis du ønsker en sterkere krydret suppe)
  • 2–3 ss smør eller olje
  • 1 l god kjøttkraft eller fond
  • 3–4 ss ferske urter (f.eks. timian, oregano, persille eller løpstikke) eller 2 ts tørkede
  • 2–4 dråper Tabasco

SLIK GJØR DU

  • Ha paprika, løk, hvitløk og chili i en gryte.
  • Ha i smør eller olje, og stek grønnsakene på middels varme til de er gylne og myke.
  • Blend så grønnsakene med en stavmikser, men ikke til mos. Det skal være tekstur i pureen.
  • Tilsett kjøttkraft eller fond, urter og Tabasco.
  • La suppen koke i 30 minutter, eller sett den i stekeovnen på 80–100 grader og la den stå der mens du er på jobb.
Share your love
nb_NONorwegian