Muffins med chorizopølse

Muffins med chorizopølse- 20stk

Du trenger:

  • 60 g smeltet smør
  • 3 ½ dl speltmel
  • 1 ½ dl fint sammalt speltmel
  • 2 ts bakepulver
  • 100 g chorizopølse – skåret i biter og stekt
  • 100 g revet ost
  • 1 egg
  • 3 ss naturell yoghurt
  • 2 ½ dl melk
  • 2 ss gressløk
  • litt revet parmesan

Slik gjør du:

  • Sett stekeovnen på 220 °C.
  • Smelt smøret og bruk litt av det til å smøre muffinsformene eller et muffinsbrett.
  • Bland sammen mel og bakepulver i en bakebolle, hell i pølsebiter og revet ost.
  • I en annen bolle visper du egg, yoghurt, melk og gressløk sammen.
  • Hell eggeblandingen og resten av det smeltede smøret i det tørre og bland godt sammen til en tykk røre.
  • Legg røren i formene ved hjelp av to spiseskjeer, ¾ fulle former. Strø over litt revet parmesan.
  • Stekes på midterste rille i 15–20 minutter. Avkjøles på rist.
Share your love
nb_NONorwegian