Rens dadlene for steiner og bløtlegg dem i kokende vann i 10 minutter. Hell av vannet.
Ha dadlene i en kjøkkenmaskin sammen med resten av ingrediensene. (Det kan hende du må skrape deigen ned fra kanten på bakebollen underveis.) Kjør blandingen sammen til en bløt, grovkornet masse. Hvis massen blir for grov, ha forsiktig i litt mer kokosolje.
Sett en kakering, tilhørende en rund springform på ca. 24 cm, direkte på et kakefat.
Trykk nøttebunnen godt ned på fatet i kakeringen – og sett fatet med formen i kjøleskapet, i ca. 30 minutter.
Lag fyllet til kaken mens kakeformen står i kjøleskapet.
LIME- OG AVOKADOFYLL
Rens avokadoen, og ha kjøttet i kjøkkenmaskinen. Ha i limesaft og limeskall.
Kjør blandingen sammen, til den blir jevn og glatt.
Varm SukrinSirup Gold og kokosolje i en kjele og rør dette godt inn i avokadoblandingen.
Ta kakefatet ut av kjøleskapet og hell fyllet over kakebunnen. Sett så formen tilbake i kjøleskapet over natten.
Dagen etter fjerner du forsiktig kakeringen.
Pynt toppen av kaken med frosne bjørnebær og mynteblader.