Lag en marinade av kokosmelk, rød karripasta, Sukrin og fiskesaus.
Skjær hvert av kyllingbrystene i 3–4 avlange skiver og la dem trekke i marinaden i minst 30 minutter (gjerne over natten i kjøleskapet).
Tørk av mesteparten av marinaden og træ kyllingskivene på spyd.
Grill kyllingene i stekeovnen på 230 °C i ca. 3 minutter på hver side til kjøttet har fått fin stekefarge, eller stek dem i smør i en stor, varm stekepanne.
Mens kyllingen steker lager du peanøttsaus: Rør peanøttsmøret med kokosmelk, rød karripasta, honning og limesaft, la sausen koke opp og hold den varm. Smak til med salt om du synes det trengs.
Server kyllingen med peanøttsaus, grønne bønner og blomkålris.
Tips: Hvis grillspydene er av tre, må de ligge i vann i minst 30 minutter før de skal brukes.