Hopp til innhold
Du trenger:
- 150 g kyllingfilet
- ca.70 g grønnkål
- 2 never av råkost mix (her har vi brukt salatblanding fra Grønn&Frisk)
- 100g hermetiske kikerter
- Sitronsaft til smak
Avocadodressing:
- 1/2 eller 1 avocado (kommer an på størrelsen)
- 1 lite fedd hvitløk eller 1/2 fedd
- 1ss rømme
- 1ss olivenolje
- 1/2 ts chilikrydder
- salt og pepper til smak
Krydder til kylling: basilikum, oregano, chilikrydder, salt og pepper
Slik gjør du:
- Krydre kyllingen etter ønske (tips i oppskriften).
- Vi stekte hel kyllingfilet i forvarmet ovn, til gjennomstekt. 210grader i ca.15min. Da blir den saftig og god.
- Bland grønnkål og salatmiks. Drypp over litt sitronsaft og bland godt sammen.
- Skyll kikertene under vann. Stek deretter disse i noen minutter i litt olivenolje sammen med chillikrydder.
- Gjennomstekt kyllingfilet deles i skiver, etter at kjøttet har fått hvilt i noen min.
- Blend alt i en bolle og nyt!