Kyllingsalat

Du trenger:

  • 150 g kyllingfilet
  • ca.70 g grønnkål
  • 2 never av råkost mix (her har vi brukt salatblanding fra Grønn&Frisk)
  • 100g hermetiske kikerter
  • Sitronsaft til smak

Avocadodressing:

  • 1/2 eller 1 avocado (kommer an på størrelsen)
  • 1 lite fedd hvitløk eller 1/2 fedd
  • 1ss rømme
  • 1ss olivenolje
  • 1/2 ts chilikrydder
  • salt og pepper til smak

Krydder til kylling: basilikum, oregano, chilikrydder, salt og pepper

Slik gjør du:

  • Krydre kyllingen etter ønske (tips i oppskriften).
  • Vi stekte hel kyllingfilet i forvarmet ovn, til gjennomstekt. 210grader i ca.15min. Da blir den saftig og god.
  • Bland grønnkål og salatmiks. Drypp over litt sitronsaft og bland godt sammen.
  • Skyll kikertene under vann. Stek deretter disse i noen minutter i litt olivenolje sammen med chillikrydder.
  • Gjennomstekt kyllingfilet deles i skiver, etter at kjøttet har fått hvilt i noen min.
  • Blend alt i en bolle og nyt!
Share your love
nb_NONorwegian