Kransekake stenger

Ca.15 stk.

  • 100 g mandler
  • 100 g mandelmel ( ikke fettredusert)
  • 60 g Sukrin Fiber Gold
  • 30 g Tagatesse
  • 1 eggehvite
  • 50 g mørk sjokolade ( minst 70 % kakao), smeltet, til pynt

Slik gjør du:

  • Kjør mandler og mandelmel i en kjøkkenmaskin, til mandlene er grovhakket.
  • Tilsett søtningsstoffet og eggehvitene, og bland godt.
  • Arbeid deigen godt sammen. Trill ut ca. 20 cm lange stenger, og legg dem på et stekebrett med bakepapir.
  • Stekes midt i ovnen på 180 grader, i 10 min. Pass på så de ikke blir for brune.
  • Avkjøl stengene og dypp endene i sjokolade, eller ringle over.
    Karbohydrater: 1,4 per stk.

Karbohydrater: 1,4 per stk.

Share your love
nb_NONorwegian