Hopp til innhold
Ca. 20 stk
- 40 g peanøttsmør, grov type uten sukker
- 2 Ss kokosolje
- 2 Ss kremost naturell
- 2 Ss limejuice
- 2 Ts Sukrin Sirup Gold
- 2 dl havregryn (eventuelt glutenfri)
- 4 Ss kakao
- 1/4 Ts vaniljepulver
- 2 Ss kald kaffe
Overtrekk:
- 75 g mørk sjokolade (minst 70%)
Slik gjør du:
- Bland sammen alle ingredienser i en blender eller kjøkkenmaskin, til du har fått en jevn og glatt masse.
- Trill havremassen til kuler på størrelse med en litt stor klinkekule.
- Sett dem på et passende fat, og sett dem kjølig en time.
- Hakk sjokoladen og smelt over et vannbad, og dypp kulene i sjokoladen med to gafler eller små skjeer.
- Oppbevar kulene kjølig i en tett boks.