Havregryns kuler med peanøttsmør

Ca. 20 stk

  • 40 g peanøttsmør, grov type uten sukker
  • 2 Ss kokosolje
  • 2 Ss kremost naturell
  • 2 Ss limejuice
  • 2 Ts Sukrin Sirup Gold
  • 2 dl havregryn (eventuelt glutenfri)
  • 4 Ss kakao
  • 1/4 Ts vaniljepulver
  • 2 Ss kald kaffe

Overtrekk:

  • 75 g mørk sjokolade (minst 70%)

Slik gjør du:

  • Bland sammen alle ingredienser i en blender eller kjøkkenmaskin, til du har fått en jevn og glatt masse.
  • Trill havremassen til kuler på størrelse med en litt stor klinkekule.
  • Sett dem på et passende fat, og sett dem kjølig en time.
  • Hakk sjokoladen og smelt over et vannbad, og dypp kulene i sjokoladen med to gafler eller små skjeer.
  • Oppbevar kulene kjølig i en tett boks.
Share your love
nb_NONorwegian