Grove glutenfrie rundstykker

40 stk.

2 l. lunket vann 

2 dl. Solsikkefrø (kan males) 

2 dl. Linfrø (kan males) 

2 dl. sesamfrø 

2 dl. gresskarfrø (kan males) 

2 dl. kokosmel 

2 dl. Chiaxfrø 

2 pk. Tørrgjær (evn 2 ts bakepulve ) 

2 dl. Kikertemel 

1 dl. Olivenolje 

2 ts salt 

3 ss. Fiberhusk 

Start med vann, salt, olje, fiberhusk og chiaxfrø og la dette svelle noen minutter. Så tilsett resten. Hvis det blir for tynn deig så  bland i store havregryn, evn hirseflak hvis du ikke tåler havre. 

Heves til dobbel størrelse av deigen. Ta olivenolje på hendene og trill ut til passe store rundstykker som etterheves litt. Steke på 180-200 grader i 20 min

Share your love
nb_NONorwegian