Velkommen til Vektklinikken- Din livsstilsklinikk

Lær å spis riktig for å oppnå bedre vekt og helse!

Les mer



Vektklinikken – et godt sted å være!

Vektklinikken ved Hege Hasler er et unikt sted, – og et resultat av 26 års erfaring, kunnskap og ideer om hvordan hjelpe mennesker med å håndtere og forebygge livsstilssykdommer.

Vektklinikken ble etablert i januar 2021. Vårt motto er “bedre helse og økt livskvalitet ”.

Vi jobber for at du skal få helsegevinst i mange år fremover. Gode livsstilsendringer fører til bedre helse og velvære, økt livsglede og mer energi. For å få et langt og sunt liv, er det viktig å forebygge problemer og sykdom gjennom ulike grep. Det vi spiser i dag, påvirker livet i fremtiden.

Hege Hasler- spesialisert sykepleier og personlig kostveileder ved Vektklinikken , vil hjelpe deg med varig livsstilsendring.
Vektklinikken ble skapt for å støtte, lære, og veilede mennesker til å spise mer hensiktsmessig og leve livene sine på en mer helsefremmende måte.

Vektklinikken holder til i moderne lokaler i Hegdehaugsveien i Oslo, men vi møter deg like gjerne på video eller telefon.



Førstegangskonsultasjon

Hensikten med førstegangskonsultasjon er at din behandler blir kjent med deg, og får informasjon om din helse og dine mat- og levevaner. Det er viktig å sette mål som vi sammen skal jobbe for å oppnå.



Les mer

Etter førstegangskonsultasjon

Etter førstegangskonsultasjon er det viktig at vi avtaler en oppfølgingstime. Antall oppfølgingstimer er individuelt. De fleste pasienter kjøper et klippekort som inneholder 1 førstegangskonsultasjon og 4 eller 8 oppfølgingstimer. Vi er alltid tilgjengelige for deg på telefon eller mail. Skulle du hatt spørsmål underveis, er det bare å ta kontakt.

Les mer

Oppfølgingstime

Gjennomgang av din progresjon og eventuelle justeringer og endringer i forhold til din behandling og livsstils program.
Råd og veiledning i forhold til dine utfordringer.
Veiing på Tanitavekt.
Oppfølgingstimer varer 15 eller 30 min. (etter avtale)

Les mer

Vår ekspertise

Overvekt
Insulinresistens
Diabetes type 1 og 2
høyt blodtrykk
høyt kolesterol 
stoffskifteproblematikk
PCOS
Kosthold ved kreft
matintoleranser
mage- og tarmproblematikk
stoffskifteproblematikk

en_USEnglish