Velkommen til Vektklinikken- Din livsstilsklinikk

Lær deg å spise riktig for å oppnå bedre vekt og helse!

Les merVektklinikken – et godt sted å være!

Vektklinikken ved Hege Hasler er et unikt sted, – og et resultat av 26 års erfaring, kunnskap og ideer om hvordan hjelpe mennesker med å håndtere og forebygge livsstilssykdommer.

Vektklinikken ble etablert i januar 2021. Vårt motto er “bedre helse og økt livskvalitet ”.

Vi jobber for at du skal få helsegevinst i mange år fremover. Gode livsstilsendringer fører til bedre helse og velvære, økt livsglede og mer energi. For å få et langt og sunt liv, er det viktig å forebygge problemer og sykdom gjennom ulike grep. Det vi spiser i dag, påvirker livet i fremtiden.

Hege Hasler- spesialisert sykepleier og personlig kostveileder ved Vektklinikken , vil hjelpe deg med varig livsstilsendring.

Vektklinikken holder til i moderne lokaler i Hegdehaugsveien i Oslo, men vi møter deg like gjerne på video eller telefon.Førstegangskonsultasjon

Hensikten med førstegangskonsultasjon er at din behandler blir kjent med deg, og får informasjon om din helse og dine mat- og levevaner. Det er viktig å sette mål som vi sammen skal jobbe for å oppnå.Les mer

Etter førstegangskonsultasjon

Etter førstegangskonsultasjon er det viktig at vi avtaler en oppfølgingstime. Antall oppfølgingstimer er individuelt. De fleste pasienter kjøper en Helsepakke som inneholder 1 førstegangskonsultasjon og 4 eller 8 oppfølgingstimer. Vi er alltid tilgjengelige for deg på telefon eller mail. Skulle du hatt spørsmål underveis, er det bare å ta kontakt.

Les mer

Oppfølgingstime

Gjennomgang av din progresjon og eventuelle justeringer og endringer i forhold til din behandling og livsstils program.
Råd og veiledning i forhold til dine utfordringer.
Veiing på Tanitavekt.
Oppfølgingstimer varer i 15 eller 30min (etter avtale)

Les mer

Vår ekspertise

Overvekt
Insulinresistens
Diabetes type 1 og 2
høyt blodtrykk
høyt kolesterol 
stoffskifteproblematikk
PCOS
Kosthold ved kreft
matintoleranser
mage- og tarmproblematikk
stoffskifteproblematikk

en_USEnglish