Den grønne Diabetesboka

Hege har kommet med sin femte bok!

Lær hvordan du setter sammen nydelige grønne måltider med maks næring og blodsukkervennlige ingredienser, og få herlige oppskrifter på alle dagens måltider!

IDen grønne diabetesboka får du sunne og velsmakende plantebaserte måltider som både forebygger og gjør deg friskere av diabetes 2. Men også du som har diabetes 1, vil ha nytte og glede av denne maten. Forfatterne, som har mange års erfaring med mat for god blodsukkerbalanse, tar for seg alle typer plantebasert kosthold, slik at du kan velge akkurat den maten du liker best og trenger mest. I tillegg til all kunnskap du behøver for å spise fullverdige og næringsrike måltider uten kjøtt og fisk, får du hele 80 oppskrifter på deilige frokoster og lunsjer, nydelige middager og småretter og søtt du kan kose deg litt ekstra med. Du får flere basisoppskrifter og en rekke gode tips om hvordan du kan variere rettene. Alle oppskrifter har næringsberegning.

Den grønne diabetesboka er full av grønn matglede og god helse gir deg alt du trenger for å spise grønt, smakfullt og blodsukkervennlig og gir deg kunnskap om hvordan du forebygger, blir bedre av eller helt frisk av diabetes 2. Boka inneholder 80 oppskrifter på nydelig mat, praktiske råd og kjøkkentips. Hege og Gunn-Karin har til sammen solgt over 90 000 bøker om diabetes og blodsukkervennlig mat.

Share your love
nb_NONorwegian