Blomkåltaboulleh

2 porsjoner
Denne retten smaker himmelsk. Den kan brukes i stedet for couscous, og passer perfekt til gryteretter, stekt fisk og kjøtt eller sammen med belgfrukter til et vegetarmåltid.

Næringsinnhold per porsjon (2 porsjoner)
Fett: 15,3 g; karbohydrat: 7,5 g; fiber: 5,2 g; protein: 4,1 g

  • ½ blomkål
  • ½ brokkoli
  • ½ agurk
  • 4 tomater
  • 1 rødløk

Dressing

  • 6 ss god olje
  • 3 ss epleeddik
  • ½ ts salt

Slik gjør du

  • Grovskjær alle grønnsakene, og ha dem i en kjøkkenmaskin med hakker.
  • Kjør maskinen i maks 2 minutter. Grønnsakene skal kunne tygges, så ikke finmos dem.
  • Bland olje, epleeddik og salt, og rør godt sammen.
  • Hell dressingen over grønnsakene, og la stå i ca. 15 minutter, så smaken sette seg.
Share your love
nb_NONorwegian