Muffins med chorizopølse

Muffins med chorizopølse- 20stk

Du trenger:

  • 60 g smeltet smør

  • 3 ½ dl speltmel

  • 1 ½ dl fint sammalt speltmel

  • 2 ts bakepulver

  • 100 g chorizopølse – skåret i biter og stekt

  • 100 g revet ost

  • 1 egg

  • 3 ss naturell yoghurt

  • 2 ½ dl melk

  • 2 ss gressløk

  • litt revet parmesan

Slik gjør du:

  • Sett stekeovnen på 220 °C.

  • Smelt smøret og bruk litt av det til å smøre muffinsformene eller et muffinsbrett.

  • Bland sammen mel og bakepulver i en bakebolle, hell i pølsebiter og revet ost.

  • I en annen bolle visper du egg, yoghurt, melk og gressløk sammen.

  • Hell eggeblandingen og resten av det smeltede smøret i det tørre og bland godt sammen til en tykk røre.

  • Legg røren i formene ved hjelp av to spiseskjeer, ¾ fulle former. Strø over litt revet parmesan.

  • Stekes på midterste rille i 15–20 minutter. Avkjøles på rist.

Legg igjen en kommentar




Enter Captcha Here :

nb_NONorwegian