Muffins med chorizopølse

Muffins med chorizopølse- 20stk
Du trenger:
Slik gjør du:

60 g smeltet smør
3 ½ dl speltmel
1 ½ dl fint sammalt speltmel
2 ts bakepulver
100 g chorizopølse – skåret i biter og stekt
100 g revet ost
1 egg
3 ss naturell yoghurt
2 ½ dl melk
2 ss gressløk
litt revet parmesan
Sett stekeovnen på 220 °C.
Smelt smøret og bruk litt av det til å smøre muffinsformene eller et muffinsbrett.
Bland sammen mel og bakepulver i en bakebolle, hell i pølsebiter og revet ost.
I en annen bolle visper du egg, yoghurt, melk og gressløk sammen.
Hell eggeblandingen og resten av det smeltede smøret i det tørre og bland godt sammen til en tykk røre.
Legg røren i formene ved hjelp av to spiseskjeer, ¾ fulle former. Strø over litt revet parmesan.
Stekes på midterste rille i 15–20 minutter. Avkjøles på rist.