Rekekaker med dilldressing

Rekekaker
2 porsjoner

Du trenger:

  • 400g reker/scampi uten skall

  • 1stk gulrot

  • 1stk sjalottløk

  • 1stk stort hvitløksfedd

  • 1stk egg

  • 2ss persille krydder (eller en neve fersk bladpersille)

  • ½ ts sitronskall

  • 2ss sitronsaft

  • ½ ts salt

  • ½ ts pepper

  • Olivenolje til steking

Slik gjør du:

  • Finhakk rekene.

  • Riv gulrot grovt. Finhakk sjalottløk og hvitløk.

  • Ha rekene, gulrot, sjalottløk og hvitløk i en stor bolle.

  • Ha i resterende ingredienser og bland godt.

  • Form rekedeigen i ca. 3-4cm tykke kaker.

  • Varm opp olivenolje på middels varme.

  • Stek rekekaker i ca. 4-5min på hver side til de er gylne og gjennomstekte.

Dilldressing

  • ½ boks creme fraiche eller rømme

  • 1neve fersk dill

  • 2ss sitronsaft

  • En klype salt og pepper

Slik gjør du:

  • Finhakk fersk dill.

  • Bland alle ingrediensene i en bolle. Smak til med salt og pepper.

Legg igjen en kommentar




Enter Captcha Here :

nb_NONorwegian